Informacije: 041 912 375

Antibakterijski program za bolnišnice

Antibakterijski program za bolnišnice

 • Skodelica 28 cl

  Antibakterijska čaša z ročko z oznako H79 je idealna za servisiranje vročih in hladnih napitkov, ter tudi juh. Na voljo so tudi ustrezne čajne žliške in pa pokrovi za enkratno uporabo. Čaša je dobavljiva v sivozeleni in modri barvi.

   

   

   

   

   

 • Antibaketrijski vrč 1.1.l

  Antibakterijski vrč s kapaciteto 1,1 l je prozoren vrč z modrim oddtenkom, idealen za serviranje pijač in vročih tekočin. Po želji mu ustreza tudi pokrov ki pa prepušča vodo. Antibakterijski pokrov H70 ustreza temu vrču. Na voljo samo v prozorni barvi.

 • Antibakterijski vrč 0,75 l

  Novi antibakterijski vrč z oznako H90 ima kapaciteto 750 ml. Na vojo je v prozorni barvi z merico v modrem oddtenku, oznaka na mericije je na vsakih 25 ml. Uporabljamo ga lahko za pomoč pri nadzorovanju tekočin.

  Antibakterijski pokrov H70 ustreza temu vrču.

 • Antibakterijski kozarec H74i

  antibakterijski kozarec

  H74 je 20 cl antibakterijski rebrasti kozarec - prozoren z modrim odtenkom je idealen za uporabo v bolnišnicah in domovih za oskrbo z vodo ali sokove.

   

 • Antibakterijski kozarec H75i

  Antibakterijski kozarec z oznako H75 je rebrasti kozarec v prozorni barvi z modrim odtenkom. Ideala je za uporabo v bolnišnicah in domovih za oskrbo z vodo.