Informacije: 041 912 375

Kozarci v vrtcih

Kozarci za večkratno uporabo iz materiala polikarbonate so primerni za uporabo v vrtcih. Da pa se kozarci prilegajo uporabi v vrtcu, so v različnih barvah in modelih. Izdelani so iz najkvalitetnejše plastika ki ima lastnosti kovine, stekla in plastike.
Izpostavljeni so lahko ekstremnim temperaturam med -80 in +150°C. Odporni so proti padcem, pohojanju in načrtnemu metanju. Drgnjenje z ostrimi predmeti, gobicami ali brcanje po hrapavih tleh povzroči manjše odrgnine, vendar ne povrzroči izgubo barve ali pa »cvetenja«.

Kozarci se ne lomijo in so lahki ter zato zelo primerni za uporabo v bazenskih kompleksih, nočnih klubih, kamp prikolicah, jadrnicah, vrtcih, šolah, bolnišnicah…..

Prav tako se priporoča uporaba plastičnih kozarcev na vseh množičnih prireditvah saj se tako izognete pretiranemu lomu in pa posledičnim poškodbam. Če zamenjate uporabo navadnih plastičnih kozarcev z kozarci iz policarbonata se zmanjšajo vaši stroški in tudi količina odpadne embalaže, saj so namenjeni večkratni uporabi.

Pomivajo se v pomivalnem stroju pri tem pa ne izgubljajo svojih lastnosti in barve. Pri pomivanju je potrebno uporabljati ustrezna pralna sredstva. 

Primerni so za tople ali hladne napitke, prav tako so primerni za pogrevanje v mikrovalovni pečici.

Kozarci se ob zlaganju istih modelov med seboj ne sprimejo.

Velika izbira << KLIKNI TUKAJ >>