Informacije: 041 912 375

Posoda polikarbonat primerna za vrtce

V vrtcih in šolah je zelo pomemben del dneva tudi odmor, ki je namenjen prehranjevanju. Tako kot je pomembna kvalitetna prehrana, tako je tudi pomembno da hrano postrežemo na materialih kateri delujejo prijetno in toplo. Žal pa še vedno velika večina OŠ in vrtcev streže hrano otrokom na tembalah iz rosfreja in pa prav tako napitke v skodelicah iz rosfreja.

Naše podjetje že nekaj let uspešno in aktivno deluje tudi na tem področju in sicer pod geslom. Tudi naši otroci si zaslužijo postreženo hrano na prijaznejših materialih in eden izmed njih je tudi posoda iz polikarbonata. Pa naj si bodo to krožniki , skodelice, sklede ali pribor.

V ta namen nudimo vsem vrtcem in šolam, da v svoj kuhinjski inventar postopoma vključujejo kvalitetno posodo iz polikarbonata. Ta posoda je že na videz prijaznejša na otip pa tudi toplejša kot rosfraj, po strukturni sestavi pa varnejša in obstojnejša  kot porcelan ali melanin.

Posoda je praktično neuničljiva ob pravilni uporabi in negi. Posoda lahko uporabljamo za gretje v mikrovalovni pečici ali pa za shranjevanje v zamrzovalni skrinji, lahko pa jo tudi prekuhamo v vreli vodi.

V vednost pa Vam želimo sporočiti tudi, da je naša posoda primerna tudi za recikliranje ko odsluži svojemu namenu.