Informacije: 041 912 375

Pribor

Naš pribor je narejen iz visoko kvalitetnega polikarbonata. Našli boste tako standardni program kot program za otroke, čajne žličke, prijemalke in pa lopatice.

 • Čajne žličke H12

  čajne žličke so na voljo v 19 različnih barvah (sivo-zelena, barva medu, poletno modra, bela, barva šampanjca, bela, modra, zelena, rdeča, prozorno rdeča, prozorno zelena, prozorno modra, barva vode, črna, temno zelena, vijolična, roza, temno modra in svetleče vijolična).

 • Pribor za otroke H34, 35, 36

  Pribor je na voljo v 10 različnih barvah dimenzije 17 cm. Na voljo je posamezno ali poakirano po 500 kom.

 • Navaden pribor H15, 16, 17

  Pribor je na voljo v 11 različnih barvah (sivo-zelena, barva medu, poletno modra, bela, rumena, modra, zelena, rdeča, črna, vijolična in kraljevo modra). Dimenzija: dolžina 20 cm. Na voljo posamezno ali pakirano po 500 kom v paketu.

 • Prijemalka H56

  Prijemalke so na voljo v 7 različnih barvah (rumena, svetlo modra, zelena, rdeča, prozorna, črna in bleščeče vijolična). Dolžina prijemalke je 22,5 cm. Na voljo posamezno ali pakirano po 100 kom v paketu.

 • Lopatice

  Lopatki sta narejeni iz odobrenega visokozgoščenega polietilena. Dobavljivi v beli barvi in sicer posamezno ali pa v paketu po 100 kom.